Altaïr opleidingen – jachtcharter en verhuur

Altaïr opleidingen

Varen en lesgeven is een passie. Kwaliteit is een must.

Altaïr biedt volwaardige opleidingen in het zeilen en het motorbootvaren. Zowel theoretische cursussen als praktijk, zowel op de binnenwateren als op zee. Sinds 1984 is onze school uitgegroeid tot één grote familie lesgevers en cursisten. Elke evolutie in de watersport en alle suggesties van cursisten worden verwerkt en toegepast in ons praktisch lessenpakket. Hierdoor garanderen wij een continue verbetering en een aanpassing aan de steeds veranderende leerstof en vernieuwde exameneisen.

Altair geeft oefentochten, praktische stages en theoretische les als voorbereiding op de examens stuurbrevet (snelvaart / motorvaart) en de examens yachtman. Daarnaast kunnen de cursisten ook de cursussen maritieme communicatie (marifoon) en radar voor de pleziervaart volgen.

WEBSITE

Altaïr yachtcharter

Zeilvakanties voor zeilers, door zeilers.

Uit een eigen zeilervaring op de Middellandse zee groeide de specialiteit om jachten te verhuren aan mensen die enthousiast zeilen. Goed uitgeruste, veilige en comfortabele jachten voor wie de bekoring van natuur, weer en wind, cultuur en folklore niet kan weerstaan.

Duizenden mijlen leerden dat een geslaagde zeilvakantie een samenspel is van de zorgvuldige keuze van uw jacht, een mooie tochtplanning, pittoreske ankerplaatsen en leuke havens. Met de jaren maakten we een zorgvuldige selectie van zeiljachten in de gehele wereld. Deze jachten kunt u bareboat (zonder schipper) of in flottielje (vloot verband) huren. Altaïr yachtcharter was ook pionier in meezeilvakanties voor opstappers.

De afdeling West Coast Sailing is gespecialiseerd in Noordzee zeilen. Eigen jachten liggen in Nieuwpoort en Zeebrugge voor u klaar.

WEBSITE